• Yakult Start to Run in Franeker!  Ook bij jou om de hoek gaan we weer los met Start to Run. Zet jij jouw eerste stap op 18 maart 2017 om 9.30 uur bij AV Spartacus in Franeker? Weet je nog niet zeker of het iets voor je is, dan hebben we een proefles op 25 februari om 9.30 uur op de atletiekbaan in Franeker.  Enthousiaste trainers van AV Spartacus staan al in de startblokken. Frans en Henk bereiden zich voor op een cursus van 7 weken die op 18 maart begint. Terwijl anderen nog op de bank blijven hangen, zijn zij al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om mensen in het nieuwe jaar te helpen met hun goede voornemens voor 2017: Meer bewegen, fitter worden en gezonder leven. Je kunt dit jaar haast niet beter beginnen dan met Start to Run. Je gaat werken aan je conditie, je energie en je gezondheid. Maar liefst 93% slaagt bij Start to Run! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf te gaan hardlopen, want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jouw goede voornemens te laten slagen. Dus een #goedbeginvan2017.#Ikzieje! Check yakultstarttorun.nl voor meer info en om je aan te melden.

    Klik op bovenstaand plaatje voor aanmelding en locatie AV Spartacus Franeker!