• De functie 'Inloggen voor leden' is nog niet actief. Zodra deze is geactiveerd worden de leden hiervan op de hoogte gesteld.

 • Een succesvolle dag voor Spartacus tijdens Koningsdag 2019


  Koningsdag is voor AV Spartacus zeer succesvol verlopen. Ondanks dat er in de media slecht weer werd voorspeld, zijn er veel kinderen met ouders langs gekomen om bij Spartacus aan de atletiekonderdelen hoogspringen, verspringen, 40 meter sprint, kogelstoten en 40 meter hordenlopen mee te doen.
  Hierbij heel veel dank aan het begeleidingsteam Henk Brijker, Noa Knip, Kirsten Kerkhof, Rianne Kerkhof en Manya Paardenkooper die de kinderen bij de onderdelen hebben geholpen en uitleg hebben gegeven.
  Ik wil hierbij ook nog Jan Harm en Gerard een dikke pluim geven, want het viel niet mee om het materiaal van de atletiekbaan naar de binnenstad te verhuizen. Al met al hebben we met z’n allen een hele leuke dag gehad en hebben de weergoden ons gelukkig gespaard qua neerslag.

  Van onze verslaggever ter plaatse

  Deborah.