• Uitnodiging Start To Run maart 2019

  Yakult Start to Run in Franeker!

  Ook bij jou om de hoek gaan we weer los met Start to Run.

  Zet jij jouw eerste stap op zaterdag 02 maart 2019 om 9.30 uur bij AV Spartacus in Franeker? Weet je nog niet zeker of het iets voor je is dan hebben we een proefles op zaterdag 16 februari 2019 om 9.30 uur op de atletiekbaan in Franeker.

  Enthousiaste trainers van AV Spartacus staan klaar in de startblokken. Frans en Deborah bereiden zich voor op de cursus van 7 weken die op 02 maart weer begint. Terwijl anderen nog op de bank blijven hangen, zijn zij al bezig met het verzinnen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit en staan te popelen om mensen te helpen met hun goede voornemens: Meer bewegen, fitter worden en gezond leven.

  Je kunt dit jaar haast niet beter beginnen dan met Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij Start to Run! Het is een verantwoord programma van zeven weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen, want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om jouw goede voornemen te laten slagen.

  Check www.yakultstarttorun.nl voor meer info en om je aan te melden.

  Voor de locatie van de atletiekbaan in Franeker: klik hier voor een plattegrond.