• Wedstrijdresultaat atletiek 21 juni 2019 in Amsterdam

  Clubrecord en persoonlijke records atleten Spartacus,

  Bij de atletiekwedstrijd op vrijdag 21 juni jongstleden hebben de atleten van Spartacus goed gepresteerd. Uitblinker was Kirsten Kerkhof die met een prachtig nieuw persoonlijk record met discuswerpen een goede basis neerlegde voor de NK volgende week zondag in Alphen aan de Rijn. De afstand van 34.84 m. was tevens een clubrecord, welke ze al in het voorjaar verbeterde bij een wedstrijd in Den Helder.

  Kirsten behaalde bij het onderdeel kogelstoten ook een prima afstand door met de 4 kg wegende kogel een mooie afstand van 9.76 m. te stoten. Haar concurrente Noa Knip deed het echter persoonlijk beter door een persoonlijk record te stoten van 9.26 m met de 4 kg kogel.

  Rianne Kerkhof deed het zeer goed op de mini meerkamp. De meerkamp bestond uit drie onderdelen en op 2 van de 3 onderdelen haalde ze persoonlijke records. Bij het hoogspringen behaalde ze 1.40 m., de 100 m. sprint ging in 15.07 sec en met het afsluitende onderdeel kogelstoten behaalde ze 6.34 meter. Het behaalde puntentotaal van 1280 punten was ook een persoonlijk record.

  Al met al was het een leuke avond en de gemoedelijke sfeer op de gloednieuwe blauwe kunstofbaan in Amsterdam hielp zeker mee om deze prestaties te realiseren. 

   

  Op de foto V.l.n.r Noa Knip, Kirsten Kerkhof en Rianne Kerkhof